Kleinschalige praktijk voor gezelschapsdieren - Putten Centrum 

Dierenarts Stephan Beunis - BASISZORG - CHIRURGIE - RÖNTGEN  - dag & nacht bereikbaar: 0341 361823 

IN VERBAND MET CORONA: ALLES OP AFSPRAAK

Ervaar het echte "James Herriot" gevoel

In onze kleinschalige praktijk vormen mijn echtgenote en ik een team. U krijgt mij, dierenarts, direct aan de telefoon voor informatie en afspraken. 's Avonds op alle werkdagen hebben wij inloopspreekuur van 18.00 -20.00 uur.                      Overdag werken wij op afspraak. De wachtkamer is huiselijk ingericht met een aparte poezentafel.

Op de foto staan naast de Puttense "James Herriot en zijn vrouw",  ook onze derde generatie ruwharige teckels Soesja en Sarah. Inmiddels heeft de grote hond Rex ons team versterkt (zie Dier & Gezin).

Onze missie:

Vaak is een huisdier een belangrijke toevoeging aan het dagelijks leven. Wij streven ernaar dit voor iedereen mogelijk te maken ook als er minder financiën beschikbaar zijn. Het is niet wenselijk dat dieren, waaronder veel katten, in het asiel belanden. Op mijn leeftijd, met mijn ervaring en als zelfstandig dierenarts ben ik samen met mijn echtgenote in de gelegenheid hier actief iets aan bij te dragen, bijv. met: 

Onze tarieven:

Zoals vaccinaties € 27,50 incl. consult, castratie kater € 35,--. Zie verder het tarievenoverzicht.

Wij maken geen onderscheid in prijsstelling voor een consult tijdens de spreekuren, op afspraak, voor een second opinion, bij spoed, bij u thuis of in het weekend. 

In de spreekkamer en bij opname:

No stress: ik ben er op gefocust uw dier zo min mogelijk stress te laten ervaren.                                                                      De praktijk beschikt over moderne apparatuur o.a. bloedonderzoek, röntgen, anesthesie, zuurstofgenerator, infuuspompen.  

Bij opname houd ik persoonlijk toezicht, ook 's nachts vanuit het woongedeelte in de praktijk.                                        Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Diagnose:

Diergeneeskundig staan wij voor een zorgzame, maar no-nonsens aanpak. 
Het fysiek onderzoeken van uw dier en het stellen van de diagnose is de noodzakelijke basis voor al mijn diergeneeskundig handelen en advies.

In Nederland worden 1,5 miljoen honden en 2,6 miljoen katten als huisdier gehouden. Een goede basiszorg voor uw kat en hond én t.b.v. de hygiëne in het gezin en in de publieke ruimte begint met: ontwormen (o.a. tegen spoelwormen, gevaarlijk voor kinderen) en vaccineren. Ontvlooien hoeft u alleen te doen als er ook vlooien zijn. Denk ook aan gebitsreiniging, belangrijk voor de algehele gezondheid van het dier. Een chip voor hond en kat voorkomt onnodig zoeken.

In het seizoen is een tekenband voor de hond aan te raden. Effectieve wormen- en vlooien middelen evenals een tekenband (bescherming gedurende 6 maanden in het seizoen) kunt u bij de praktijk kopen.

Verder is sterilisatie voor teven en poezen waar u niet mee wilt fokken een goede zaak. Dit voorkomt melkklierkanker en baarmoederontsteking.

Mobiele dierenarts:

In overleg kom ik bij u thuis o.a. voor euthanasie van uw huisdier.